آموزش دیلیت اکانت لاین Line قدم به قدم

پیام رسان لاین امکاناتی از قبیل پیام‌رسانی، تماس، استیکرها و موارد دیگر را برای کاربران فراهم می‌کند. ثبت نام در این برنامه با شماره تلفن انجام می‌شود و می‌توان اکانت خود را فیسبوک نیز متصل کرد. برای ان دسته از عزیزانی که به دنبال حذف پیا م سران لاین هستند باید بگوییم که حذف برنامه اطلاعاتی را از روی سرورها پاک نمی کند و برای حذف اکانت لاین خود بصورت دائمی باید مراحل گفته شده در ادامه با مقاله آموزش حذف اکانت لاین همراه باشید.

حذف اکانت لاین همه چیز را برای همیشه حذف می کند. این به معنای حذف تمام خریدها، لیست دوستان، لیست های گروهی، تاریخچه چت ها و… است. حذف حساب کاربری لاین یکبار انجام میشود و دیگر قابل بازیابی نیست پس توجه کامل به این نکته داشته باشید.

 

آموزش حذف اکانت لاین

1. برنامه لاین را باز کنید و روی گزینه more (آیکن سه نقطه) ضربه بزنید .

روی گزینه more در لاین ضربه بزنید

2. روی آیکن تنظیمات(نماد چرخ دنده) در سمت راست بالا ضربه بزنید.

روی آیکن تنظیمات کلیک کنید

3. در صفحه جدید باز شده گزینه Account را انتخاب کنید.

دلیت اکانت لاین

4. در منوی بازشده به پایین صفحه بروید و گزینه Delete Account را انتخاب کنید.

آموزش حذف اکانت لاین

5. بعد از انتخاب گزینه حذف اکانت، برنامه پیغامی را مبنی بر تایید عملیات حذف اکانت به شما نشان میدهد. برای ادامه روی Next ضربه بزنید

 

بیشتر بخوانید: آموزش حذف اکانت وایبر

 

6. در مرحله بعد تیک تمام گزینه ها را مبنی بر آگاهی شما از شرایط حذف اکانت لاین و غیرقابل بازیابی بودن آنها را تایید کنید.

آموزش دلیت اکانت لاین

7. بعد از تیک زدن گزینه ها در انتهای صفحه بر روی گزینه Delete Account قرمز رنگ کلیک کنید.

آموزش حذف اکانت لاین

 

با انجام مراحل بالا تمامی اطلاعات شما بصورت دائمی از روی سرورهای لاین پاک خواهد شد و امکان بازیابی انها به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت.

 

بیشتر بخوانید: آموزش حذف اکانت اسنپ چت – Snapchat

سوالات متداول

چرا نمی توانم حساب لاین خود را حذف کنم؟

ممکن است چند دلیل وجود داشته باشد. یک احتمال این است که شما یک حساب کاربری لاین با استفاده از لاگین فیس بوک یا گوگل خود ایجاد کرده اید و آن حساب ها هنوز به اکانت شما متصل هستند. اگر می‌خواهید حساب LINE خود را حذف کنید، ابتدا باید اتصال انها را قطع کنید.

 

آیا حذف حساب LINE پیام ها را حذف می کند؟

بله، با حذف حساب کاربری لاین تمامی پیام ها حذف می شوند.

دیلیت اکانت نزدیکا بصورت تصویری و مرحله به مرحله

 

وقتی اکانت لاین را حذف می کنم چه اتفاقی می افتد؟

وقتی حساب لاین خود را حذف می کنید، ایدی لاین و شماره تلفن شما از حساب جدا می شود. تاریخچه چت، مخاطبین و سایر داده‌های شما حذف خواهند شد.

کلیدواژه : حذف اکانت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *