آموزش دیلیت اکانت واتس اپ

با تغییرات اخیر در شرایط و ضوابط خدمات واتس اپ، بسیاری از کاربران واتس اپ را به قصد سایر برنامه های پیام رسان ترک می کنند. با این حال، تا زمانی که حساب شما وجود دارد، فیس بوک همچنان اطلاعات شما را حفظ می کند. در این مقاله نحوه حذف اکانت واتس اپ و ایمن نگه داشتن اطلاعات شخصی خود را شرح خواهیم داد.

 

چگونه اکانت واتس اپ خود را برای همیشه حذف کنیم

قبل از اینکه حساب واتس اپ خود را حذف کنید، باید یک نسخه پشتیبان محلی جدید ایجاد کنید، زیرا واتس اپ پشتیبان iCloud یا Google Drive را همراه با حساب شما حذف می کند. اگرچه ما از یک تلفن اندرویدی استفاده می کنیم، اما شما می توانید همان مراحل را در iOS دنبال کنید، فقط مرحله یک را رد کنید.

 

روی سه نقطه ضربه بزنید

WhatsApp را باز کنید و روی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید تا منوی کشویی باز شود.

روی سه نقطه ضربه بزنید

به بخش “Settings” بروید.

برای دسترسی به گزینه‌های مختلف در واتس‌اپ روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

منوی شناور Settings

وارد تنظیمات حساب کاربری خود شوید

برای یافتن تنظیمات حریم خصوصی و امنیتی، از جمله صفحه «حذف حساب من» روی «account» ضربه بزنید.

تنظیمات account

گزینه “Delete My Account” را انتخاب کنید

برای باز کردن صفحه حذف حساب روی “delete my account” ضربه بزنید.

گزینه delete my account واتس اپ

شماره تلفن خود را وارد کنید

قبل از اینکه روی گزینه «delete my account» ضربه بزنید، شماره تلفن خود را وارد کنید.

وارد کردن شماره موبایل حذف اکانت واتس اپ

 

 

گزینه «Delete My Account» انتخاب کنید

برای تأیید اینکه می خواهید حساب واتس اپ خود را حذف کنید، روی دکمه “حذف حساب من” کلیک کنید.

گزینه حذف اکانت واتس اپ

پس از حذف اکانت شما، واتس اپ تمام تاریخچه پیام ها، گروه ها، مخاطبین و اطلاعات شخصی ضمیمه شده به آن را حذف می کند.اگرچه هر چیزی که از قبل در تلفن شما وجود دارد در آنجا باقی می ماند و فیس بوک ممکن است برخی از داده هایی را که از قبل در اختیار دارد نگه دارد، واتس اپ نمی تواند اطلاعات جدیدی را جمع آوری کند، زیرا دیگر حسابی وجود ندارد.

 

بیشتر بخوانید:  آموزش ساخت استیکر واتس اپ با عکس های دلخواه

 

وقتی اکانت واتس اپ خود را حذف می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی اکانت خود را حذف می کنید، چندین اتفاق رخ میدهد.بسیاری از این موارد دائمی هستند، زیرا WhatsApp همه چیز را از سرورهای خود حذف می کند. با این حال، اگر یک نسخه پشتیبان محلی از داده ها داشته باشید، می توانید پیام های خود را برگردانید.

  • واتس اپ شروع به حذف حساب شما از سرورهای خود می کند.
  • تاریخچه پیام شما را پاک می کند.
  • شما را از هر گروه واتس اپی حذف می کند.
  • هر نسخه پشتیبان در Google Drive یا iCloud را حذف می کند.
آموزش دیلیت اکانت لاین Line قدم به قدم

 

نکات کلیدی:

  • برای حفظ اطلاعات خود باید حساب واتس اپ خود را حذف کنید.
  • می توانید اکانت خود را در iOS و Android حذف کنید.
  • پیام های شما فقط با یک نسخه پشتیبان محلی قابل بازیابی خواهند بود.
  • هنگامی که واتس اپ حساب شما را حذف می کند، پشتیبان Google Drive یا iCloud خود را از دست خواهید داد.

 

 سوالات متداول:

 

آیا می توانم حساب واتس اپ خود را برای همیشه حذف کنم؟

بله، اگر وارد تنظیمات حساب خود شوید و روی «حذف حساب من» ضربه بزنید، گزینه حذف دائمی حساب واتساپ را مشاهده خواهید کرد. برای تأیید باید شماره تلفن خود را وارد کنید، و پس از انجام این کار، می‌توانید WhatsApp را از تلفن خود حذف کنید.

 

آیا می توانم پس از حذف اکانت واتس اپ خود را دوباره فعال کنم؟

بله، شما می توانید با نصب مجدد آن و وارد کردن اطلاعات خود، اکانت واتس اپ خود را دوباره فعال کنید. با این حال، اگر می خواهید به پیام های قدیمی خود دسترسی داشته باشید، باید یک نسخه پشتیبان در دسترس داشته باشید. هنگامی که حساب کاربری خود را حذف می کنید، واتس اپ پشتیبان های Google Drive و iCloud را حذف می کند، بنابراین نسخه پشتیبان شما باید محلی باشد یا در یک سرویس ذخیره سازی ابری دیگر ذخیره شده باشد.

 

چگونه می توانم حساب های واتس اپ دیگران را حذف کنم؟

برای حذف حساب شخص دیگری، باید به گوشی هوشمند آنها دسترسی داشته باشید. با این حال، اگر می‌توانید به دستگاه دسترسی داشته باشید، تنها چیزی که برای حذف یک حساب واتس‌اپ نیاز دارید این است کراحل ذکر شده در این مقاله را انجام دهید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *