آموزش دیلیت اکانت سروش پلاس

یکی از ویژگی های موردنیاز و ضروری هر برنامه پیام رسانی دارا بودن قابلیت حذف اکانت می‌باشد. تا در صورت نیاز کاربران بتوانند به راحتی و در سریعترین زمان ممکن حساب کاربری خود را از برنامه مورد نظر پاک کنند. متاسفانه پیام رسان سروش پلاس این قابلیت را ندارد و شما تنها میتوانید با استفاده از برنامه اکانت خودتان را غیرفعال کنید. در ادامه مقاله ما به آموزش حذف/غیرفعال کردن اکانت سروش پلاس پرداخته ایم.

 

سروش پلاس

نسل جدیدی از پیام‌رسان سروش است، که قابلیت هایی نظیر تماس تصویری، پخش فیلم و موسیقی همزمان با شروع دانلود، بات‌های کاربردی، امکان جستجوی سراسری در چت‌ها، گروه‌ها و کانال‌ها، امکان سنجاق کردن پیام، امکان ذخیره‌سازی ابری اطلاعات و خدمات پرداخت امن را دارا میباشد. و یکی از پیام رسان های داخلی است که بیشتر مورد پسند کاربران ایرانی قرار گرفته است.

 

اگر شما هم بعد از نصب و استفاده از پیام رسان سروش پلاس تصمیم به حذف اکانت خودتان گرفته اید باید به نکات زیر توجه کنید. اگر حساب سروش پلاس خود را حذف کنید؛ تمامی مخاطبین، چت های شخصی از جمله تمامی فایل های صوتی، تصویری و ویئویی، گروه ها و کانال هایی که عضو شده اید و ساخته اید، تمامی آن ها پاک می شود، و دیگر نمی توانید دوباره به آن ها دسترسی داشته باشید. پس اگر تصمیم تان قطعی است، پیشنهاد میکنم تا آخر مقاله همراه ما باشید تا مراحل حذف اکانت سروش پلاس را به صورت تصویری و قدم به قدم به شما عزیزان، آموزش دهیم.

 

چگونه اکانت خود را در سروش پلاس حذف / غیرفعال کنیم؟

ابتدا برنامه را اجرا کنید منو(آیکون سه نقطه/خط) را انتخاب کنید.

صفحه اول سروش پلاس منوی سه نقطه

سپس گزینه تنضیمات را باز کنید.

گزینه تنظیمات سروش پلاس

در صفحه تنظیمات ، وارد بخش حریم خصوصی شوید

حذف اکانت سروش پلاس - تنظیمات

سپس سه نقطه را از بالای صفحه سمت راست انتخاب کنید.

حریم خصوصی سروش پلاس

در ادامه گزینه پاک کردن حساب کاربری را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش حذف اکانت واتس اپ

پاک کردن حساب کاربری سروش پلاس

بعد از انجام مراحل بالا گزینه غیرفعال سازی حساب کاربری نمایان خواهد شد. از پایین صفحه گزینه غیرفعال سازی حساب کاربری را انتخاب کنید .

حذف اکانت سروش پلاس - غیرفعال سازی

 

و در آخرین مرحله گزینه غیرفعال سازی حساب کاربری را انتخاب و تایید کنید.

حذف اکانت سروش پلاس

دیلیت اکانت فیس بوک و غیرفعال کردن موقت اکانت
کلیدواژه : حذف اکانت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *